Tragedie pe drumul de ocolire din Comrat: Trei oameni au ars de vii.

În seara trecută, pe drumul de ocolire al municipiului Comrat, s-a produs un grav accident rutier, potrivit informațiilor furnizate de Poliție, scrie: deschide.md.

Impactul violent a avut loc între două autovehicule, rezultând în moartea a trei persoane. Cea de-a patra victimă a fost transportată de urgență la spital.

Echipa poliției a ajuns rapid la locul accidentului, după o analiză preliminară, a constatat că tragedia s-a produs în urma unei depășiri neregulamentare a șoferului unei Dacii, care a intrat pe contrasens în momentul coliziunii.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele autovehicule au luat foc. Merită menționat că Dacia era echipată cu o instalație de gaz, ceea ce a contribuit la intensificarea incendiului. În timp ce echipele de intervenție lichidau incendiul, au fost descoperite cadavrele carbonizate a două persoane în microbuz și a unei persoane în Dacia.

Serviciul medical de urgență a preluat o altă victimă grav rănită și a efectuat transportul la spital. Această persoană se afla în microbuz și a fost aruncată în afara vehiculului în urma coliziunii, suferind diverse traumatisme.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele acestui tragic accident.

Sursa: deschide.md

 

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …