Tragedia de la Călărași: Skoda care a luat viața a patru persoane ar fi fost condusă de către șeful Procuraturii Ungheni

Șoferul mașinii, care a fost implicată în accidentul de aseară, în localitatea Bahmut, soldat cu decesul a patru persoane, printre care un copil, ar fi fost șeful Procuraturii Ungheni, scrie unimedia.md

Potrivit surselor, ar fi vorba despre Dumitru Triboi, care prin Hotărârea nr.1-85/2021 din 17 august 2021, Consiliul Superior al Procurorilor l-a propus în funcția de procuror-șef al Procuraturii raionului Ungheni, pentru un mandat de 5 ani.

Aceleași surse menționează că toate materialele cu referire la tragedia de la Călărași au fost preluate de la poliție de către Procuratura Generală, iar Triboi ar urma să fie reținut pentru 72 de ore.

 

În declarația sa de venituri și proprietăți, Triboi a indicat automobilul Skoda ca fiind fabricat în anul 2012 și l-ar fi procurat în anul 2021 la un preț de 4 500 de lei.

Anterior Dumitru Triboi a deținut funcția de adjunct al procurorului-șef al procuraturii raionului Călăraşi, pentru un mandat de 5 ani.

Patru persoane au decedat, printre acestea fiind și un copil, în urma teribilului accident rutier, produs pe traseul R-1, localitatea Bahmut din raionul Călărași, anunță Poliția.

Accidentul teribil s-a produs, în seara de ieri, 20 octombrie, în regiunea satului Bahmut din raionul Călărași. 

 

 

 

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …