Serviciul Vamal începe un proces amplu de modernizare

 

Serviciul Vamal pornește o acțiune amplă de modernizare a Centrului de instruire prin digitalizarea procesului de formare profesională a funcționarilor vamali.

Ca urmare a modernizării Centrului de instruire vor fi digitalizate programele de formare profesională, va fi dezvoltată platforma de e-learning, vor fi oferite echipamente moderne, va fi facilitat accesul la instruirile tematice pentru mediul privat, cum ar fi brokerii vamali, exportatori, notează Noi.md.

„Transformarea Centrului de instruire într-un Centru de Excelență, va contribui la modernizarea procesului de formare profesională a funcționarilor vamali, nemijlocit prin explorarea unei versiuni avansate a sistemului e-learning”, a spus directorul Serviciului Vamal, Igor Talmazan. Recent, pe 6 decembrie, Centrul de instruire al Serviciului Vamal a aniversat 16 ani de la fondare. Actualmente, în cadrul Centrului de instruire sînt organizate cursuri în 29 domenii de formare, la care participă și angajați din alte instituții naționale.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …