Georgeta Voinovan cere ajutor de la oameni: Fiica mai mare are nevoie de transplant renal

Fiica mai mare a artistei Georgeta Voinovan luptă de șapte ani cu o afecțiune gravă. Recent a fost confirmat faptul că are nevoie de urgență de un transplant renal.

Interpreta Georgeta Voinovan este disperată și cere sprijin și susținere materială de la toți cei care pot să-i ajute familia, potrivit Știri.md.

„Aproape zilnic aflăm despre drama sau tragedia cuiva. Fie că este vorba despre oameni cunoscuți sau străini, empatizăm, ne implicăm… sau trecem peste, în rol de observatori.

Cert este că pentru cineva fiecare zi înseamnă o luptă pentru viață.

În calitate de artist, am participat mereu, am organizat și m-am implicat în acțiuni caritabile… și o voi face în continuare. Dar astăzi am nevoie de voi toți, pentru fiica mea mai mare, pentru Dana.

Acum 7 ani a începuți calvarul nostru. Dana, proaspăt căsătorită, cu sclipire in ochi îmi dăduse vestea că va aduce pe lume o fetiță… pe Mia noastră. Dar avansând graviditatea, au început să apară niște simptome alarmante. Analizele, repetat, atestau o afecțiune renala gravă, care s-a confirmat după nașterea Miei… glomerulonefrită membrano-proliferativă tip II cu sindrom nefrotic, forma autoimună, cu care am luptat până acum cu forțele proprii. Nu mă întrebați cum… de la credite bancare și bani împrumutați de la prieteni, până la orice posibilitate de câștig.

Pronosticul medical suna deloc bine… Iremediabil, în câțiva ani, va fi necesar un transplant renal.

Au trecut 7 ani. Toamna trecută starea Danei s-a agravat,

Dana mea este o mare luptătoare! Bolnavă fiind, a rămas să-și crească fetița de una-singură și a muncit mult, la un moment dat avea 2 locuri de muncă și abia reușea să facă față… dar nu accepta ideea de a apela la ajutor în afara familiei!

Din toamna trecută starea ei s-a agravat, iar investigațiile au arătat că rinichii ei mai funcționează sub 10%. Diagnosticul actual este boală cronică de rinichi stadiul G5, glomerulonefrită membrano-proliferativă tip II, hipertensiune arterială secundară, anemie normocromă normocitară. Recomandat transplant renal, in timpul cel mai apropiat posibil. Vă rog, vă chem și sper să-mi fiți alături în această luptă pentru viața Danei mele!!! Asta doare…și costă. Dar asta înseamnă șansa ei la viață. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni și mă încred întru totul în puterea Lui. Tot ce îmi doresc este să știu că Dana mea se va face bine. Vă mulțumesc pentru orice gând bun îndreptat spre ea! Mai jos găsiți modalitățile prin care veți putea contribui la adunarea sumei necesare. Cine dorește. Cine poate. Cu cât poate”, se arată în mesajul Georgetei Voinovan.

 

Link online pentru donații din orice colț al lumii:

Mcharity.org

SMS cu textul 260 la 3300 (Moldcell) sau 9005 (Unite): 45 lei 

(0)900 09005 din rețelele fixe, mobile Moldtelecom: 45 lei

Paypal: office@mcharity.org – Diana Simmons 

Bancare

MDL

Depuneți pe numele fundației: Fundația MCharity

Codul băncii: AGRNMD2X

Cod Fiscal: 1021620005849

IBAN Lei: MD22AG000000022514454458

IBAN USD: MD54AG000000022514454464

IBAN EUR: MD81AG000000022514454463

Adăugați în comentariile plății: pentru Diana Simmons 

Revolut

IBAN: LT43 3250 0579 3096 9989

SWIFT: REVOLT21

Notați în comentariu – pentru Diana Simmons

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …