Finala Națională Eurovision cu scandal!

Natalia Barbu cu piesa „In the middle” a câștigat Finala Naționala Eurovision Song Contest 2024 și va reprezenta Republica Moldova la Concursul Internațional ce se va desfășura în luna mai în Suedia.

Rezultatele Selecției Naționale Eurovision 2024 au stârnit dezbateri intense și critici în rândul fanilor, după ce s-a înregistrat egalitate de puncte între Natalia Barbu și Valeria Pasha.

Punctajul juriului a fost decisiv în luarea deciziei finale. Astfel, Barbu a ieșit învingătoare, deși Pasha a fost cea mai votată de public.

Valeria Pasha cu piesa „Anti-Princess” a fost favorita publicului. Aceasta a acumulat 4771 de voturi, urmată de Natalia Barbu pentru care au votat 2421 de spectatori. Pe locul trei s-a clasa Iulia Teleucă cu piesa „Runaway”.

Într-o intervenție video, Valeria Pasha se arată nemulțumită de decizia juriului și spune că va contesta decizia.

Potrivit directorului de dezvoltare a Teleradio-Moldova, Andrei Zapșa, artista Valeria Pasha poate contesta rezultatul în termen de 24 de ore, iar compania își rezervă 72 de ore pentru a răspunde la contestație. Nu este clar însă cine ar urma să examineze plângerea.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …