Filmul ”Puterea Probabilității” a fost difuzat la Hîncești și Cimișlia

În acest weekend, în Cimișlia și Hîncești a fost difuzată noua producție cinematografică, thriller-ul „Puterea Probabilității”, în regia lui Ivan Naniev.

Printre actorii care au participat la realizarea acestui film se numără: Valery Moon, Bogdan Bîtlan, Andrei Luca, Valera Leovskii, Aurel Pîntea, Vlad Blanari, dar și jurnaliști cunoscuți precum Dorin Scobioală, Andrei Porubin, Traian Stoianov.

Spectatorii au urmărit pe marile ecrane din Casele Raionale de Cultură o acțiune ce are loc la Chișinău, unde, în mod surprinzător, încep a dispărea copii. Personajul principal Vlad, cu ajutorul unui prieten de al său agent secret, este hotărât să găsească copiii dispăruți cu orice preț. Dar în timpul investigației lor, ei descoperă un secret care ar putea provoca o lovitură de stat.

Această producție este considerată una dintre cele mai complexe proiecte din industria cinematografică autohtonă recentă din mai multe considerente, principalele atuuri fiind scenele dificile de cascadorie, efecte speciale și regie de excepție.

În timpul realizării proiecției, care a durat trei ani, au fost implicate peste 70 de autovehicule civile, peste 40 de mașini de poliție, de pompieri, ambulanţe, evacuatoare, platforme pe roti. Trei mașini au fost accidentate, două au fost arse, iar un troleibuz, care între timp a ajuns viral pe internet, a fost, de asemenea, implicat în filmări.

Peste o mie de persoane, dintre care peste 160 de actori, 5 cascadori, 12 instructori şi consultanți au participat în cadrul fimărilor. Acestea au avut loc în 43 de locații și în timpul fimărilor au fost folosite peste 700 de gloanțe oarbe.

Publicul din Hîncești și Cimișlia a rămas ăncîntat de această ecranizare și la final a salutat cu aplauze munca regizorului și a întregii echipe implicate în realizarea peliculei.

”Mă bucur că am ajuns la Hîncești și Cimișlia, publicul de aici este foarte deschis și ne-am bucurat de sala practic plină. Mă bucur că acest film la care s-a muncit trei ani a fost apreciat” a spus regizorul Ion Naniev pentru SmileFM Moldova.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …