Ziua Națională a României marcata de tinerii din Școala Profesională Hîncești

La Alba Iulia, în acel an crucial, a avut loc o adunare istorică ce a reprezentat un pas hotărâtor pentru națiunea română. În cadrul acestei Mări Adunări, sute de reprezentanți ai românilor din Transilvania au votat pentru unirea acestei regiuni cu România. A fost momentul consacrării României Mari, unirea care a adus sub același steag mai multe teritorii locuite de români.

Elevii Școlii Profesionale Hîncești au conștientizat importanța acestui eveniment în istoria națională și nu au trecut cu vederea ocazia de a aduce un sincer omagiu acestei zile memorabile. În spiritul tradiției și al respectului față de eroii care au contribuit la realizarea unirii, elevii au participat la diverse activități comemorative și educative.

Elevii au avut prilejul să înțeleagă că 1 Decembrie nu este doar un eveniment istoric, ci și un simbol al solidarității și patriotismului, valori fundamentale care îi definesc pe români.

Astfel, Ziua Națională a României este sărbătorită cu profundă emoție și respect de către tinerii din Școala Profesională Hîncești, contribuind la transmiterea și perpetuarea acestei moșteniri istorice și a sentimentului de apartenență la o națiune puternică și unită.

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …