Un bărbat care te dezbracă de griji și responsabilități este un bărbat care te iubește

Când un bărbat iubește cu adevărat acest lucru îl vei simți, asta pentru că, comportamentul lui nu va lăsa loc pentru dubii. Va avea grijă să-ți amintească în fiecare zi și cel mai important, nu neapărat prin vorbe ci prin fapte! 

 

Un bărbat care iubește cu adevărat va face tot posibilul pentru a te vedea fericită. Te va accepta așa cum ești tu, cu bune și cu rele, cu calități și defecte, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Un bărbat care iubește cu adevărat te va privi ca pe un lucru vital în viața lui. Va avea grijă de sufletul tău, te va asculta, te va adora. Va fi acolo, lângă tine, zi și noapte.

Un bărbat care iubește cu adevărat te va respecta necondiționat – va respecta ce ești, cine ești, valorile tale, credințele tale religioase, nevoile tale fizice, viziunea ta despre viață, defectele tale și trecutul tău.

Un bărbat care iubește cu adevărat își va dori să te cunoască cu toate defectele tale și, la rândul său, își va pune sufletul pe tavă în fața ta. Va renunța la toate măștile și, la rândul lui, va învăța odată cu tine ce înseamnă să fii vulnerabil într-o relație.

Un bărbat care iubește cu adevărat își va dori să știe totul despre tine – cele mai mari visuri ale tale, temerile tale, grijile tale, nesiguranța ta, fobiile și îndoielile tale. Și te va iubi și mai mult pentru fiecare dintre acestea.

Un bărbat care iubește cu adevărat va fi acolo în toate loviturile inevitabile ale vieții tale. Nu va fugi niciodată în momentele dificile, ci din contra, te va ține strâns de mână și iți va reaminti că totul va fi bine. Va depune eforturi și va face compromisuri pentru a repara lucrurile și, indiferent de cât de dificil va fi, nu se va da bătut până când lucrurile nu vor reveni pe făgașul lor normal.

Un bărbat care iubește cu adevărat te va asculta mereu, iți va da sfaturi și iți va respecta deciziile chiar dacă uneori nu va fi de acord cu ele.

Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va lăsa niciodată să iți pui întrebări cu privire la dragostea lui. Pentru că nu va lăsa să treacă nici măcar o zi fără să iți demonstreze cât însemni pentru el.

Poate o să vrei să mă intrebi de unde știu toate astea și da, chiar le știu pentru că le-am trăit pe propria piele. Dragostea adevărată și atitudinea frumoasă a unui bărbat nu poate fi confundată cu nimic, e fix senzația că te dezbracă de greutăți, îți scoate de pe umeri grijile, te scaldă cu dragostea sa și te soarbe din priviri ca pe cel mai delicios cocktail. 

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …