Trupa de teatru dramatic „Ghioceii” din Mingir a împlinit treizeci și trei ani

Ieri, în ultima zi din luna martie, în localitatea Mingir a avut loc un spectacol de zile mari cu ocazia împlinirii a treizeci și trei ani de activitate a trupei de teatru dramatic „Ghioceii”.

„Mă copleșesc emoțiile, sunt fericit și mândru în același timp pentru că trupa noastră de teatru a ajuns la această vârstă. M-am bucurat enorm să-i am alături pe mulți dintre discipolii mei care au pornit de la teatrul din Mingir și astăzi sunt mari actori, regizori în Republica Moldova dar și peste hotare”, a declarat pentru Smile FM Moldova, Mihai Sîrbu, conducătorul și fondatorului trupei de teatru „Ghioceii”.

La evenimentul organizat în incinta gimnaziului din localitate au fost prezentate mai multe secvențe din diferite spectacole ale trupei, monologuri și pantomime la care au participat atât micii actori care abia deprind abilitățile actoricești, cât și cei care deja activează în acest domeniu și evoluează pe scenele marelor teatre.

Echipa Smile FM Moldova vă felicită cu prilejul împlinirii a treizeci și trei ani de activitate și vă dorește la mai mult și la mai mare!

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …