Tragedie în Marcăuți: Femeie ucisă în chinuri groaznice de propriul fiul

O femeie a murit în chinuri groaznice fiind omorâtă de către propriul fiu în urma unui conflict. Crima a avut loc ieri-seara, în jurul orei 21:28, în localitatea Marcăuți, din raionul Dubăsari, la scurt timp după ce individul a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie. susțin sursele PulsMedia.MD, apropiatea anchetei.

Potrivit surselor, este vorba despre un individ în vârstă de 33 de ani care ieri a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie unde a fost internat fiind diagnosticat cu schizofrenie, însă a fost trimis acasă la tratament ambulatoriu.

Acesta a fost adus la casa părintească de către sora sa, iar spre seară, în jurul orei 19:00, între el și mama sa, o femeie de 63 de ani, s-a iscat o ceartă care a culminat cu o crimă groaznică.

Sursele noastre menționează că femeia i-ar fi adus aminte fiului său că acum câțiva ani în urmă acesta și-a omorât tatăl, iar acesta a luat un ceaun cu care a lovit-o în cap pe mama sa.

Femeia și-a pierdut cunoștința și a căzut la pământ, iar individul a luat o foarfecă de vie cu care a decapitat-o, după care, peste aproximativ două ore de la săvârșirea crimei, a sunat la poliție și s-a predat benevol”, susține interlocutorul nostru.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar individul urmează să fie internat din nou în spitalul de psihiatrie.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …