Știați că..

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, devine tot mai dificil să găsim lucruri care să ne surprindă. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, există încă o varietate de evenimente și situații care pot stârni uimirea noastră în fiecare zi. Prin urmare,  vă invit să explorați aceste curiozități amuzante, dar reale, care promit să vă surprindă și să vă distreze simultan!

Știați că:

  1. Oamenii sunt singurele fiinte care roșesc. Înroșirea feței pe fond emoțional este rezultatul unui impuls, pozitiv sau negativ, de la nivelul psihicului, care scoate la iveală slăbiciuni ale conștiinței umane în raport cu influența pe care o au cei din jur.
  2. Nările tale funcționează pe rând.Când respirăm , o nară face cea mai mare parte a muncii la un moment dat, sarcinile schimbânduse la fiecare câteva ore.
  3. Este ilegal în Elveția să vă tundeți peluza duminica.În Elveția, nu aveți voie să vă tundeți peluza, să construiți orice, să vă spălați mașina sau să întindeți hainele pentru a se usca duminica. Elvețienii cred că duminica este o zi pentru odihnă, iar treburile casnice zgomotoase și enervante nu ar trebui să interfereze cu relaxarea tuturor.
  4. Merele îți oferă mai multă energie decât cafeau.Ia în considerare sa servesti un măr în loc să cumperi o ceașcă de cafea. Datorită conținutului ridicat de carbohidrați, fibre, vitamina C și minerale, consumul de mere este opțiunea perfectă (și sănătoasă) pentru a vă ajuta să rămâneți energizat toată ziua.
  5. Numele original pentru motorul de căutare Google era Backrub. A fost redenumit Google după googol, care este numărul unu urmat de 100 de zerouri.
  6. Înainte de inventarea televizorului color, 75% dintre oameni spuneau că visează în alb și negru. Astăzi, doar 12% o fac.Televizorul a fost inventat la numai doi ani de la inventarea pâinii feliate.
  7. Creatorul Cubului Rubik , Erno Rubik, a avut nevoie de o lună pentru a rezolva cubul după ce l-a creat; din iunie 2018, recordul mondial este de 4,22 secunde.

Vezi si

Cum au apărut murăturile

De aproape 5.000 de ani, cea mai întâlnită metodă de a conserva legumele şi fructele …