Casa Regală a României a făcut o donație de carte Universității de Stat din Moldova

 

Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, și Alteța Sa Regală, Principele Radu, au făcut o donație de carte Universității de Stat din Moldova (USM), în cadrul vizitei pe care o efectuează în Republica Moldova scrie Jurnal.md, citând Agerpres.

Rectorul USM, Igor Șarov a mulțumit donația generoasă de carte și pentru multiplele proiecte derulate de Casa Regala de care beneficiază , menționând aici și acordarea anuală a burselor Casei Regale, o prestigioasă formă de a răsplăti efortul și succesul academic.
„𝐸𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑔𝑒𝑠𝑡 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑒 𝑜𝑛𝑜𝑟𝑒𝑎𝑧𝑎̆, 𝑑𝑎𝑟, 𝑖̂𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑙𝑎𝑠̗𝑖 𝑡𝑖𝑚𝑝, 𝑛𝑒 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑜𝑛𝑠𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑧𝑒𝑎𝑧𝑎̆. 𝑆𝑢𝑛𝑡𝑒𝑚 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑢𝑛𝑑 𝑟𝑒𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠𝑐𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑢 𝑎𝑙 𝐶𝑎𝑠𝑒𝑖 𝑅𝑒𝑔𝑎𝑙𝑒 𝑖̂𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑚𝑜𝑣𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑖̂𝑛𝑎𝑙𝑡𝑒 𝑎𝑙𝑒 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑎𝑠̗𝑡𝑒𝑟𝑖𝑖 𝑝𝑢𝑠𝑒 𝑖̂𝑛 𝑠𝑙𝑢𝑗𝑏𝑎 𝑠𝑒𝑚𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟, 𝑠𝑖𝑛𝑔𝑢𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑖̂𝑛 𝑚𝑎̆𝑠𝑢𝑟𝑎̆ 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑛𝑜𝑏𝑖𝑙𝑒𝑧𝑒 𝑢𝑚𝑖𝑙𝑎 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎̆ 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎̆ 𝑢𝑚𝑎𝑛𝑎̆. 𝑇̗𝑖𝑛 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑒𝑓𝑜𝑟𝑡𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑒 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑐𝑜𝑛𝑗𝑢𝑔𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑒 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑟𝑒𝑎, 𝑒𝑑𝑢𝑐𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠̗𝑖 𝑐𝑢𝑙𝑡𝑖𝑣𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑜𝑟 𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒𝑣𝑖𝑛𝑎̆ 𝑝𝑟𝑜𝑚𝑜𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑛𝑎𝑡̗𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒 𝑠̗𝑖 𝑒𝑢𝑟𝑜𝑝𝑒𝑛𝑒”, a mai menționat rectorul USM.
 La finalul vizitei, Majestatea Sa Margareta a semnat un mesaj pentru comunitatea Universității de Stat din Moldova în Cartea de Onoare a USM.

Cele aproximativ 500 de volume oferite USM provin din biblioteca regală de la Săvârșin și au un conținut divers, de la istorie și literatură până la științe politice și relații internaționale.

Sursa: www.facebook.com/UniversitateaDeStatDinMoldova

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …