Se lucrează intensiv la deszăpezirea Municipiului Hîncești 

Dimineața zilei de luni ne-a bucurat cu zăpadă din abundență, pentru muncitorii de la Întreprinderea municipală „Regia Ara” din Hîncești însă asta înseamnă muncă dublă în condiții nefavorabile pe un termen nedeterminat de timp. 

 

Deși am fost preîntâmpinați de serviciul hidrometeorologic de stat că în data de 7 ianuarie va fi lapoviță iar în următoarele zile va ninge cu abundență, cei de la întreprinderea municipală care se ocupă de deszăpezire, au de lucru aproape non stop în condițiile meteo create. Pe străzi se circulă cu dificultate iar autospecialele aproape că nu s-au mai oprit din lucru de dimineață.

„La moment avem implicate vreo 7 unități de transport special care lucrează în municipiul Hîncești. Din cauza ninsorii în continuu e mai complicat de finalizat lucrările de deszăpezire ceea ce ne determină să lucrăm aproape fără oprire. Vom concentra toate forțele și mașinile speciale îndeosebi pe parcursul nopții, cînd e mai puțin transport și ninsorile poate vor mai încetini”, a declarat pentru smilefm.md Alexandru Botnari, primarul Mun. Hîncești.

Menționăm că toate străzile din localitate vor fi deszăpezite iar mâine instituțiile vor activa în regim normal.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …