O nouă era a zâmbetelor începe în eter: Inaugurarea oficială a postului de radio Smile FM Moldova

 

Astăzi, o nouă rază  a strălucit asupra peisajului radio din Moldova, odată cu inaugurarea oficială a postului de radio Smile FM Moldova. Evenimentul de deschidere a adunat  oameni  talentați și ascultători entuziaști, marcând astfel debutul unei platforme ce promite să aducă bucurie și inspirație în inimile moldovenilor. Dintre oficialităţi la eveniment au fost prezenţi: Dl. Iurie LEVINSCHI, președintele raionului Hîncești, Dl. Alexandru Botnari, primarul municipiului Hîncești, Dl. Ion Purice, directorul spitalului Cărpineni și alți oaspeți de onoare.

La ora 13:00, la sediul central al Smile FM Moldova din Hîncești, a avut loc ceremonia de inaugurare, cu o atmosferă încărcată de anticiparea lucrurilor frumoase și emoții. Fondatorul postului, Dl. Sorin Popliuc, a deschis evenimentul cu un discurs călduros, exprimând entuziasmul și viziunea postului de radio pentru viitor.

Smile FM Moldova și-a prezentat și echipa talentată de prezentatori și producători, care vor fi în spatele emisiunilor și proiectelor viitoare. Cu un amestec de experiență și prospețime, acești profesioniști au fost aplaudați de către public pentru dedicarea lor față de crearea unui conținut radiofonic de calitate.

Smile FM Moldova promite să ofere o varietate de conținut, inclusiv emisiuni matinale pline de energie, interviuri cu personalități marcante, selecții muzicale diverse și emisiuni speciale dedicate comunității locale. O noutate interesantă a inaugurării a fost accentul pus pe interactivitate. Ascultătorii vor avea oportunitatea de a-și împărtăși gândurile și mesajele în timp real prin diverse platforme digitale. Această interacțiune directă dintre postul de radio și ascultători promite să creeze o comunitate unită și implicată.

În discursul său, Dl. Sorin Popliuc a subliniat angajamentul postului de radio față de comunitatea locală. Smile FM Moldova își propune să devină un partener activ în proiecte sociale, culturale și educaționale, contribuind la dezvoltarea și promovarea valorilor locale.

În ansamblu, inaugurarea oficială a postului de radio Smile FM Moldova a fost un succes. Cu un angajament puternic față de comunitate, o echipă dedicată și un conținut captivant, acest nou post de radio promite să devină o voce importantă și iubită în peisajul media din regiune.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …