Tineri în vizită la radio Smile FM

Astăzi, de Ziua Mondială a Radioului, la propunerea Centrului Raional de Tineret Hîncești, echipa Smile Fm a acceptat provocarea de a deschide ușile studioului pentru câțiva tineri care și-au dorit să vadă cum funcționează în timp real un post de radio.

 

Echipa Smile FM Moldova le-a făcut tinerilor o excursie în studio și producție, iar colegii noștri le-au povestit despre experiența lor la radio, despre ce înseamnă să fii un moderator de emisiune, cum sunt transmise informațiile, de ce este nevoie de mai multe ecrane în față, ce este un mixer la radio dar și cine selectează muzica pentru difuzare.

Tinerii au avut ocazia să cunoască o parte din echipa noastră și au manifestat un interes sporit pentru tot ce înseamnă radio.

La final tinerii au avut parte o experiență unică. Aceștia au făcut înregistrare de voce și au ascultat cum ar suna vocea lor la radio.

Menționăm că unul dintre obiectivele postului nostru de radio este de a învăța cât mai mulți tineri să dobândească competențe în domeniul jurnalismului pentru a deveni moderatori de radio, având oportunitatea să învețe experimentând domeniul dat.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …