Mai mulți elevi din raionul Hîncești premiați pentru un concurs de pictură

Astăzi, în incinta Consiliului Raional Hîncești au fost invitați elevii care au participat la concursul cu genericul:”O cooperare fructuoasă spre o Europă mai dezvoltată, sigură și competentă prin percepția artistică”, însoțiți de profesorii și mentorii lor, pentru a-și ridica premiile.

Concursul de pictură a fost organizat de Consiliul Raional Hîncești în contextul Zilelor Cooperării Europene 2023 și are ca scop reflectarea conceptului de cooperare transfrontalieră prin prisma activităților artistice.
“Cooperarea transfrontalieră este un element-cheie în implementarea proiectelor care îmbunătățesc nivelul de trai al cetățenilor din Europa și țările vecine. Activitatea a fost deschisă pentru toți elevii, tinerii din raionul Hîncești care au fost motivați să împărtășească ideile creative și să traducă în limbaj artistic tematica concursului. Mă bucur că au participat atât de mulți copii talentați și sper că anul viitor vor participa și mai mulți. Lucrările elaborate de participanți, de-a dreptul au reflectat conceptul de Cooperare Transfrontalieră dar și rezultatele obținut de către Consiliul Raional Hîncești în urma colaborării cu partenerii din Uniunea Europeană”, a declarat Iurie Levinschi, președintele Consiliului Raional Hîncești.

“M-am bucurat enorm că desenul meu a fost apreciat, am primit și un cadou memorabil. Acest concurs mă motivează să mă implic mai activ și în alte activități similare”, a declarat pentru Smile FM Moldova Iuliana Misac, participantă la concurs.

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …