Lumina, restabilită în toate localitățile afectate de ninsoare: Precizările Premier Energy

Energia electrică a fost restabilită în toate localitățile afectate de ninsoare, anunță Premier Energy.

„Prin soluționarea definitivă a tuturor incidentelor din rețelele de tensiune medie întreprinderea a reușit să reconecteze toţi cei peste 129 000 de consumatorii din raioanele de centru și sud ale țării”, anunță responsabilii.

„În prezent toate eforturile operatorului de distribuție sunt orientate spre soluționarea avizelor despre absența energiei electrice la consumatorii casnici individuali.

Formațiunile de intervenție operativă ale operatorului de distribuție sunt mobilizate planar în înlăturarea defecțiunilor din rețelele de joasă tensiune și rezolvarea avizelor individuale despre absența tensiunii înregistrate de consumatori.

Deoarece încă există zone de risc unde pot fi conductori rupți, solicităm în continuare populației o atenție sporită respectării regulilor de securitate electrică:

 

– ocoliți și nu atingeți conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă accidental de pe piloni, copaci sau diferite construcții;

 

– marcați la distanță locul rupturii conductorului electric şi securizați perimetrul acestuia până la intervenția electromontorilor pentru a restricționa astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;

– monitorizați cu strictețe local aflării copiilor și instruiții copiii să se comporte precaut în această situație;

 

– despre orice incident informați urgent operatorul de distribuție la telefonul Serviciului 24h – 022-43-11-11 sau la cel local, indicat în factură.

 

Asigurăm consumatorii că suntem concentrați pe restabilirea deplină cât mai urgentă a serviciului și le prezentăm scuze pentru incomoditățile suportate pe durata lipsei energiei electrice”, comunică Premier Energy.

 

În această dimineață, șase localități din raioanele Căușeni, Ștefan Vodă și Cahul au mai rămas parțial deconectate de la energia electrică, potrivit informațiilor oferite de distribuitorii de energie electrică.

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …