Festival Muzical la Școala de Arte “Timotei Bătrânu” din Hâncești – o celebrare a talentelor elevilor

Într-o atmosferă plină de emoție și talent, Școala de Arte “Timotei Bătrânu” din Hâncești a găzduit un concert academic de excepție. Timp de trei zile, elevii școlii și-au pus în valoare abilitățile muzicale în fața mamelor și a profesorilor, oferind un spectacol memorabil.

Prima zi a concertului a fost dedicată elevilor clasei de pian ai profesoarei Aliona Jentimir și clasei de vioară ai profesoarei Lidia Cazan. Ansamblul de vioriști, sub îndrumarea doamnei Cazan, a deschis seria de reprezentații cu un ton vibrant și captivant.

A doua zi a adus în fața publicului talentele elevilor clasei de pian ai profesoarei Ludmila Cernei și ai clasei de vioară ai profesoarei Lilia Gurghiș, precum și a celor ce studiază instrumentele muzicale aerofone sub îndrumarea profesorului Sergiu Bălănuță. Interpretările lor remarcabile au fermecat audiența, iar momentele muzicale susținute de elevii clasei de pian ai doamnei Zarema Bâtcă și ai clasei de instrumente aerofone fluier și oboi ai profesorului Iurie Megherea au adus o varietate și o profunzime aparte spectacolului.

Ultima zi a fost marcată de programele artistice prezentate de elevii clasei de canto ai profesoarei Larisa Vlas și ai profesorului Aurel Șerban, precum și de talentații elevi care studiază trompeta sub îndrumarea profesorului Valeriu Vlas. Momentul culminant al serii a fost oferit de interpretarea piesei “Hai să fim fericiți” de către toți elevii clasei de canto, încheind sărbătoarea într-un mod plin de emoție și semnificație.

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …