Eveniment de totalizare a activității Școlii de Arte ”Timotei Bătrînu” din Hîncești

Joi, în Casa Raională de Cultură Hîncești a fost marcat finalul anului de studii în cadrul Școlii de Arte ”Timotei Bătrînu”. În scenă au evoluat elevii însoțiți de profesorii lor, dar și absolvenții din acest an.

 

La eveniment au fost prezenți oaspeți speciali, Aliona Grigoraș, vicepreședintele raionului Hîncești, Dumitru Vartic, vicepreședintele raionului Hîncești, Valentina Cotorobai, specialist principal în cadrul Direcția Cultură și Turism Hîncești, și desigur Timotei Bătrînu, pictor și poet al cărui nume îl poartă școala.

”Am ajuns la finele anului de studii 2023 – 2024, an cu multe succese și provocări unde talentul și perseverența au făcut un tandem organic. Școala de arte educă adevărate talente, unde elevii împreună cu munca și profesionalismul didactic obțin rezultate frumoase și locuri premiante la diverse concursuri și festivalui atât republicane cât și internaționale”, a specificat Lilia Gurghiș, directoarea Școlii de arte ”Timotei Bătrânu” Hîncești.

Aceasta a enumerat un șir de evenimente remarcabile pe parcursul anului la care elevii școlii de arte au obținut rezultate frumoase și locuri premiante.

Ulterior, toți cei prezenți în sală au admirat un concert de exceție cu vocaliști, instrumentiști dar și dansatori care au deprins aceste abilități artistice anume în cadrul studiilor oferite de Școala de Arte sus menționată.

La finalul evenimentului absolvenții din acest an și-au primit diplomele de absolvent mult așteptate.

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …