Dua Lipa – nelipsită de la galele de la Hollywood

Dua Lipa a început anul în forță și cu o imagine spectaculoasă. Aceasta este prezentă la toate galele importante de la Hollywood. După implicarea ei în filmul “Barbie”, în care a apărut în rol de sirenă, dar și ca interpretă a piesei “Dance the Night”, artista de 28 de ani a primit tot mai multe invitații la evenimente.

După ce a participat la Globurile de Aur, acum, britanica de origine albaneză a strălucit din nou și pe covorul roșu de la Critics Choice Awards. Într-o rochie care i-a subliniat frumos linia corpului, mulată și fără bretele, Dua Lipa a fost ravisantă.

Cântăreața și stiliștii ei au ales ca de data aceasta ea să îmbrace o ținută în aceeași culoare cu părul vopsit recent roșcat. Rochia i-a venit ca turnată și i-a pus în evidență corpul de model. Înaltă și bine proporționată, vedeta se mândrește cu o siluetă tip clepsidră și cu o senzualitate aparte.

La capitolul accesorii nu a exagerat, aceasta purtând doar cercei și un inel. Trăsăturile feței au fost puse în valoare de coafura simplă și de machiajul natural.

 

Vezi si

Cât de des trebuie să facem sport pentru a avea o viață mai bună

Toate celulele umane cer efort zilnic din partea noastră, dacă facem mișcare, vom simți diferența. …