Concert de totalizare la Centrul de Creație din Hîncești

Marți, la Centrul de Creație din Hîncești a fost mare sărbătoare – concert de totalizare a activității centrului pe parcursul anului de studii 2023 – 2024. La eveniment au fost prezenți oaspeți speciali precum Primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari, colegi din aparatul primăriei, partenerii centrului asa ca Centrul Raional de Tineret Hîncești, Biblioteca Publică raională și desigur postul nostru de radio SmileFM Moldova.

În mesajul său de salut, primarul de Hîncești Alexandru Botnari a împărtășit impresii de la vizita sa dintr-un oraș din Ucraina înfrățit cu municipiul Hîncești și și-a manifestat dorința de a-i invita pe copiii de acolo la Centrul de Creație Hîncești pentru un schimb de experiență și în același context a apreciat muncă și efortul cadrelor didactice și a copiilor din cadrul centrului.

Evenimentul a fost deschis prin înmânarea diplomelor de merit profesorilor și echipelor de copii din toate cercurile existente la centrul de creație. Ulterior oaspeții și părinții au vizionat un spectacol artistic inedit și au aplaudat munca tuturor celor implicați.

“A fost o provocare pentru mine să vin la centru în funcție de directoare, dar sunt încântată de echipa de lucru și de copiii care depun efort și au rezultate frumoase atât la cercurile de dans, folclor, gimnastică, cât și la pictură, design vestimentar etc. Sunt mândră de ei” a spus Tatiana Todoseiciuc, directoarea Centrului de Creație Hîncești.

 

Vezi si

Arta de a crede în ceilalţi sau Efectul Pygmalion

Conceptul Pygmalion provine din mitologia greac Pygmalion era un sculptor căruia îi plăcea să sculpteze …