Cleopatra Stratan cucerește inimile cu ,M-ai îndrăgostit’ | videoclip

Cu o voce fermecătoare și un talent incontestabil, Cleopatra Stratan revine în atenția publicului cu piesa “M-ai îndrăgostit”, un adevărat spectacol muzical ce poartă semnătura talentatului compozitor Edward Sanda. Alături de Cleopatra, acesta aduce o notă proaspătă și emoționantă în lumea muzicii.

Videoclipul piesei “M-ai îndrăgostit” este o călătorie vizuală captivantă, regizată cu măiestrie de Edward Sanda, care aduce în prim-plan povestea cântecului. Cu imagini artistice și o atmosferă plină de emoție, Cleopatra Stratan devine protagonistul unei povești de dragoste ce pătrunde direct în inimile ascultătorilor.

“M-ai îndrăgostit, este una dintre piesele mele preferate și cu siguranță are cel mai frumos videoclip pe care l-am avut vreodată! Este despre cei care se îndrăgostesc și care vor să fie iubiți, despre acel sentiment puternic și unic după care tânjesc toți. Videoclipul ecranizează intensitatea sentimentelor la nivel ,,spațial”. Îi mulțumesc soțului meu, Edward, pentru piesa asta superbă și, desigur, lui Silviu Mîndroc pentru imaginea videoclipului!”, a declarat Cleopatra.

Textul profund și sensibil al piesei este semnat tot de Edward Sanda și Cleopatra Stratan, demonstrând maturitatea artistică a celor doi. Versurile pătrunzătoare și melodia plină de pasiune fac din “M-ai îndrăgostit” o piesă de neuitat, menită să rămână în playlist-urile ascultătorilor pentru mult timp.

Edward Sanda și Silviu Păduraru au contribuit la orchestrarea acestei piese, aducând un plus de complexitate și rafinament compoziției. Armoniile subtile și aranjamentul orchestral completează cu eleganță și profunzime întregul univers sonor al melodiei.

Cu o carieră muzicală începută la vârsta fragedă de 3 ani, Cleopatra Stratan a reușit să cucerească inimile ascultătorilor și să se impună ca una dintre cele mai talentate și apreciate artiste din industria muzicală. “M-ai îndrăgostit” este doar o nouă dovadă a maturității și versatilității sale artistice.

Vezi si

Curly – La mormântul fericirii mele | UNSESSION