Biblioteca Raională din Hîncești a lansat proiectul “femei care inspiră”: Smile FM e partener media

Azi, 21 iunie, în cadrul Clubului “Femei care inspiră”, inițiat recent în Biblioteca publică raională, bibliotecarele împreună cu voluntarele Centrului de Tineret și lucrătoarea de tineret Elena Golubnic, au participat la un master class de confecționare a florilor decorative din hârtie creponată, desfășurat de Maria Moraru, conducătoarea cercului Design vestimentar de la Centrul de Creație a primăriei Hâncești și profesoară la specialitatea Cusătoreasă la Școala Profesională Hâncești.

“A fost o activitate creativă și distractivă, prin intermediul căreia s-a urmărit scopul de a promova lucrul manual, de a dezvolta motricitatea și a socializa” a spus Elena Zaițev, metodistă a Bibliotecii Raionale.

“Mesajul meu pentru toate femeile ar fi să iubească viața și să se bucure de fiecare moment, să nu aibă frică să înceapă lucruri noi, să investească în cunoștințele lor, să depășească momentele grele și să aibă încredere în forțele proprii! Totul este trecător, greutățile de moment ne fac mai puternici totul se poate de rezolvat doar în momentul când se bat ținte în capacul sicriului nu mai putem face nimic” acesta a fost îndemnul Mariei pentru toate femeile din comunitate.

Menționăm că această activitate este o oportunitate de a pune în valoare femeile creative din comunitatea noastră și să le determinăm să se dezvolte personal, să asimileze noi aptitudini și competențe!

 

Vezi si

Arta de a crede în ceilalţi sau Efectul Pygmalion

Conceptul Pygmalion provine din mitologia greac Pygmalion era un sculptor căruia îi plăcea să sculpteze …