Ziua ușilor deschise la Azilul de bătrâni din satul Ciuciuleni

Astăzi, la Azilul de bătrâni “Helmut Wolf” din satul Ciuciuleni, raionul Hîncești ușile au fost deschise pentru orice doritor pentru a vizita oamenii în etate și pentru a vedea cum aceștia trăiesc într-un centru specializat și adaptat necesităților lor.

“Astăzi ne-am propus să spargem stereotipurile și să arătăm tuturor că un azil de bătrâni nu este un loc trist și uitat, ci o necesitate stringentă pentru mulți oameni în etate din țara noastră. Centrul nostru are la moment 25 de beneficiari care au absolut toate condițiile pentru un trai mai mult decât decent, ei sunt îngrijiți de oameni instruiți, au parte de mese bogate în nutrienți și îngrijiri medicale regulate”, a declarat pentru SmileFM Valentina Geamănă, fondatoarea azilului.

Evenimentul de astăzi a fost organizat în contextul aniversării de 13 ani de la înființarea asociației datorită căreia a fost posibilă deschiderea azilului “Helmut Wolf”. În cadrul evenimentului au fost invitați mai mulți directori de aziluri de bătrâni din țară, personalul azilului și alți oaspeți.

Tot aici a avut loc și o conferință de presă în cadrul căreia dna Geamănă a parcurs un scurt istoric al azilului iar apoi a avut loc un tur de întrebări- răspunsuri din partea colegilor de breaslă din alte localități din Republica Moldova.

Menționăm că filmările de la eveniment, inclusiv conferința de presă le puteți privi pe pagina noastră de Facebook.

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …