Ziua lucrătorului medical și a farmacistului marcată la Hîncești 

Vineri, în incinta Casei Raionale de Cultură Hîncești a avut loc Ziua lucrătorului medical și a farmacistului, organizată de Consiliul Raional Hîncești și a fost o ocazie de sărbătoare și recunoaștere a contribuției inestimabile pe care acești profesioniști o aduc în domeniul sănătății.

 

La eveniment au fost prezenți oaspeți importanți precum Iurie Levinschi, președintele raionului Hîncești, vicepreședinții Aliona Grigoraș, Dumitru Vartic, consilierii raionali Sergiu Olișevschi, Anatolie Loghin și Vasile Moraru.

 În cadrul evenimentului festiv, mai mulți medici, asistenți medicali și farmaciști au fost onorați cu diplome de merit pentru devotamentul și profesionalismul lor excepțional.

 

Atmosfera a fost îmbogățită de prestațiile artiștilor locali, care au adus un omagiu muncii asiduue și compasiunii celor care lucrează zi de zi pentru a îngriji comunitatea. De asemenea, au fost organizate luări de cuvânt, unde oficialități și reprezentanți ai comunității au exprimat aprecierea și respectul față de eforturile continue ale lucrătorilor medicali și farmaciștilor.

 

Evenimentul a subliniat importanța solidarității și sprijinului reciproc în promovarea sănătății și bunăstării în rândul locuitorilor raionului Hîncești. A fost o zi memorabilă, plină de gratitudine și celebrare a celor care ne asigură că suntem îngrijiți și săn

ătoși.

 

 

 

Vezi si

Arta de a crede în ceilalţi sau Efectul Pygmalion

Conceptul Pygmalion provine din mitologia greac Pygmalion era un sculptor căruia îi plăcea să sculpteze …