Un bărbat din Orhei și-a bătut soția din cauza melodiilor date la maxim.

O femeie din Orhei a ajuns la spital, după ce a fost snopită în bătaie de soțul beat. Potrivit bărbatului, între ei s-ar fi iscat un conflict din cauza muzicii date la maxim. Deși a fost condamnat la 3 ani de închisoare, bărbatul rămâne în libertate.

Un bărbat din Orhei și-a bătut soția din cauza melodiilor date la maximImagine simbol

Una din fiicele cuplului a declarat în instanță că tatăl a stat anterior un an și două luni în pușcărie, pentru violență în familie, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Cazul a avut loc pe 23 aprilie 2023, de Paștele Blajinilor, dar sentința a fost pronunțată zilele trecute. Potrivit instanței, familia sărbătorea în curte, cu o vecină, iar la un moment dat, una din fiicele cuplului a mers în casă, unde și-a găsit mama pe podea, plină de sânge.

Ulterior, a alertat vecina și bunicul, care au chemat ambulanța. Femeia a fost transportată la spital. Aceasta s-a ales cu o fractură în zona feței și răni pe corp.

Victima a refuzat să dea declarații, iar bărbatul a recunoscut că și-a împins și lovit soția, deoarece ar fi ascultat muzică la volum maxim, în jurul orei 22:00. De asemenea, acesta susține că femeia l-a iertat.

Pe 18 martie, bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare, însă executarea pedepsei a fost suspendată conform articolului 90 din Codul penal. În plus, i s-a impus o perioadă de probațiune de doi ani, în care trebuie să respecte anumite condiții, printre care: să nu-și schimbe domiciliul fără consimțământul organului competent, să participe la programe probaționale și să presteze 100 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

Sentinţa poate fi atacată, în termen de 15 zile de la pronunțare, la Curtea de Apel Chișinău

 

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …