ULTIMA ORĂ! Accident tragic în raionul Căușeni: Un mort și mai mulți răniți

O tragedie a avut loc în după-amiaza zilei de vineri în localitatea Grigorievca din raionul Căușeni, când un microbuz de rută și un autovehicul au fost implicate într-un accident rutier devastator. În urma impactului, una dintre persoanele implicate a pierdut viața, iar mai mulți pasageri au suferit răni.

Conform informațiilor furnizate de poliție, accidentul a avut loc în jurul orei 17:00, când autoritățile au fost alertate cu privire la evenimentul tragic. La fața locului, poliția a constatat că incidentul s-a produs între un autocar, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, și un autovehicul de model Nissan, la volanul căruia se afla un șofer de 48 de ani.

Autocarul se deplasa în direcția Tudora-Chișinău și transporta un număr de 46 de pasageri. În momentul impactului șoferul autovehiculului Nissan a pierdut viața.

Echipajele de intervenție și-au desfășurat operațiunile pentru a acorda îngrijiri medicale pasagerilor răniți și pentru a asigura siguranța zonei. În prezent, autoritățile lucrează pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina cauzele care au condus la această tragedie.

 

sursa: studio-l.online

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …