Trenul de pe cursa Chișinău – Iași, repus în circulație zilnică

Trenul de pe cursa Chișinău – Iași (Socola) a fost repus în circulație zilnică: Despre aceasta anunță Calea Ferată din Moldova.

Stimați pasageri, anunțăm că cursa Chișinău – Iași (Socola) nu va fi suspendată de luni, 5 februarie 2024. Biletele achiziționate pentru data de 5 februarie sunt valabile. Departamentul tehnic în următoarele zile va lucra în regim de urgență, pentru a asigura deservirea cursei Chișinău – Iași (Socola) cu trenurile de tip D1M”, precizează CFM.

Menționăm că trenul va circula conform orarului:

  • 06:27 Plecarea din Chișinău, ajunge la Iași la ora 11:12
  • 17:40 Plecarea din Iași, ajunge la Chișinău la ora 22:16

    Menționăm că astăzi, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat pe o rețea de socializare că a solicitat reevaluarea deciziei privind sistarea cursei Chișinău – Iași (Socola).

    Departamentul tehnic CFM mi-a dat asigurări că în următoarele zile se va lucra în regim de urgență pentru ca ruta Chișinău – Iași (Socola) să circule fără întreruperi”, a scris acesta.

    Reamintim că anterior, CFM a anunțat că cursa Chișinău-Iași va fi suspendată de luni, 5 februarie, pentru o perioadă nedeterminată din cauza problemelor tehnice.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …