Tragedie la Punctul Vamal: Șofer de TIR Decedat după Controlul de la Frontieră

Un șofer de TIR a murit în această dimineață după finalizarea procedurii de control la un punct vamal din Republica Moldova. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, era conducătorul unui camion ce transporta la import cartofi din Belarus. Incidentul s-a produs în jurul orei 9:00, scrie radiomoldova.md

poză simbol

„La ora 09:40 a fost finalizată procedura de control și șoferul se deplasa spre camion, când brusc a căzut la pământ. La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală, care au întreprins acțiuni de resuscitare și, din nefericire, au constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani, cetățean al Republicii Moldova, presupus a avea un stop cardiac”, precizează Serviciul Vamal.

Documentarea cazului continuă de către organele de poliție, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și motivului decesului bărbatului.

Amintim că pe 20 octombrie, un caz similar s-a produs pe teritoriul terminalului din cadrul biroului vamal Albița, atunci când un moldovean de 54 de ani a murit după ce a căzut în gol din cabina camionului.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …