Târgul locurilor de muncă, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

Circa 500 locuri vacante au fost expuse la Târgul locurilor de muncă, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, comunică MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, la actuala ediție a Târgului locurilor de muncă au participat agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale și administrație publică, cu circa 500 locuri vacante pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au avut șansa să obțină informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri.

Conform sursei citate, vizitatorii târgului au putut afla informații și despre cele peste 8000 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …