Ritmuri Moldovenești: Daniela Bejan și Ana Udroiu au impresionat jurații la Vocea României.

Smiley a încheiat runda de confruntări din sezonul zece cu un duel dintre Ana Udroiu și Daniela Bejan, interpretând piesa „Of, Inimioară”. Atât concurentele,  antrenorii, cât  și publicul au fost încântați de interpretare, iar antrenorii împreună cu Pavel Bartoș au dat startul la un dans pe scenă, conform informațiilor prezentate pe protv.ro

sursa poză: protv.ro

​„A fost o bucurie de moment. În ceea ce o privește pe Ana, vreau să subliniez ce puternic poate fi ecoul unui blind foarte reușit, pentru că abia am așteptat să începi să cânți și să văd cum te descurci. Am avut așteptări mari și le-ai satisfăcut.Pe de altă parte, am auzit-o pe Daniela cântând cu adevărata ei voce. Am auzit vocea ta de femeie. A sunat bine, v-ați mișcat frumos, bravo!”, a spus Theo Rose.

După părerea mea, a fost unul dintre cele mai bune momente din echipa Smiley, pentru că s-a cântat foarte bine și s-a cântat cu bucurie”, a continuat Irina Rimes.

Superb a ieșit momentul. Mi se pare că nu a lipsit nimic din tot ce ne-am dorit să punem în piesa asta. Vă mulțumesc foarte tare”, a concluzionat Smiley, care a ales să meargă mai departe cu Ana Udroiu.

 

 

 

 

Vezi si

Ștefania x FAYDEE – Ma bebe | videoclip