Renovare Esențială: Reparație Capitală a Acoperișului din Fondul de Rezervă al Guvernului

În urma calamităților naturale survenite la data de 26 iulie 2023 în comuna Sărata Galbenă, r.Hîncești grădinița „Albinuța” a suferit deteriorări semnificative la nivelul acoperișurilor. Impactul fenomenelor meteorologice intense a dus la nevoia de intervenție pentru a restabili siguranța și funcționalitatea spațiului destinat educației copiilor, scrie pe pagina de Facebook a APL-ului.

 

 

 

 

 

 

Astfel, din Fondul de rezervă al Guvernului, vor fi acordate pentru reparația capitală a acoperișului grădiniței, peste 2 milioane de lei.

 

Lucrările de construcție au demarat cu succes, procesul de reparație care a inclus înlocuirea totală elementelor afectate ale acoperișului, consolidarea structurii de suport, și aplicarea unor materiale de calitate pentru a asigura rezistența pe termen lung a clădirii.

 

Pe durata lucrărilor, se acordă o atenție deosebită respectării normelor de siguranță, astfel încât procesul să nu pună în pericol nici personalul implicat, nici comunitatea înconjurătoare.

 

Comuna Sărata Galbenă și-a reconfirmat astfel angajamentul față de educație și bunăstarea copiilor, iar reparația acoperișurilor de la grădinița „Albinuța” rămâne un exemplu de eficiență și colaborare în situații de criză.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …