O nouă lansare în cadrul familiei muzicale El Radu: tânăra artistă de la Iași Denisa Simota lansează piesa „Un om mai bun”

Artistul El Radu a mai scos la iveală o lansare muzicală. Este vorba despre Denisa Simota, tânăra artistă de la Iași care a lansat piesa dar și videoclipul „Un om mai bun”.

Single-ul este compus și produs de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa muzicală. “Denisa este o fată foarte talentată și ambițioasă, dacă în piesa de debut o cunoșteam într-un alt stil muzical, de data aceasta vreau ca publicul să o cunoască și din alt unghi de vedere, unul diferit. „Un om mai bun” este un alt nivel muzical pentru ea. Sunt Fericit pentru ea și pentru această lansare” a spus El Radu.

Videoclipul piesei a fost filmat în zona municipiului Constanța, la Mamaia, filmările fiind regizate de către Dan Mihai Lupescu. Acolo o putem vedea pe Denisa și în calitate de dansatoare, petrecând timpul frumos cu gașca sa de prieteni – un amalgam de muzică, dans și energie pozitivă.

Denisa Simota este elevă în clasa a 8-a, la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir”, din Iași  și este cea mai mica steluță în familia ei.

Pe lângă devotamentul și pasiunea pentru cântat, Denisa se poate descrie ca fiind o personalitate creativa, pasiunile ei fiind multiple, printre acestea regăsim dansul, lectura, desenul, dar și fotografia. Atunci când are ocazia, iubește să călătorească și să descopere alte țări și culturi, lucru care i-a dezvoltat simțul observației.

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …