O moldoveancă își caută sora: A fost încurcată la maternitatea Leova

O femeie își caută sora care a fost încurcată în urmă cu 43 de ani la maternitatea din orașul Leova. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ana Siminel a scris că sora ei s-a născut în perioada 14-18 iulie 1980.

 

Pentru a vedea postarea cât mai multe persoane, Ana Siminel a distribuit-o pe o pagină de Facebook, în care roagă oamenii care cunosc detalii să o contacteze pentru a o ajuta să afle cine este sora sa biologică, potrivit realitatea.md.

„Caut sora născută pe 17 iulie 1980, posibil 14-18 iulie. Fetele au fost încurcate la maternitatea Leova. Cine este născut în această perioadă sau cunoașteți cine a fost născut la această dată, vă rog să mă contactați pe Messenger”, scrie femeia.

Ana Siminel a publicat și o fotografie cu membrele familiei sale, menționând că sora sa biologică ar putea semăna cu unele dintre femeile din imagine.

„Fata cu părul negru, natural e roșu, este cea care a fost încurcată și se află în partea de sus între părinți. Postăm poza de familie pe motiv că sora biologică s-ar putea să semene cu cineva dintre noi. Cu siguranță ea nu știe ce s-a întâmplat acum 43 de ani”, mai scrie femeia.

Ana Siminel a povestit și cum a aflat că cea pe care o considera soră nu este de fapt sora ei, menționând că, în pofida ultimelor evenimente, ea va râmâne mereu în familie.

„Pentru o intervenție medicală a fost nevoie de grupa de sânge unde s-a descoperit că nu corespunde. Apoi s-a făcut testul ADN care s-a confirmat. Irina va rămâne pentru veșnicie sora noastră, o iubim enorm, în dreptul ei nu se va schimba niciodată nimic, chiar din contră, acum o iubim încă mai mult. Vrem să știm care este soarta surorii biologice, să ne convingem că este bine și să-i fim alături la bine și la rău. Familia noastră a suferit șocul cel mai mare posibil, care nu se poate descrie în cuvinte, lacrimi, durere, întrebări, nopți nedormite. Cât privește arhiva de la maternitate, ni s-a spus că documentele sunt arse. Starea civilă refuză să dea informații. Primăria nu vrea să se implice. De aceea am aplicat la ajutorul public. Mulțumim tuturor pentru suport și distribuiri, sperăm cu ajutorul Domnului să o găsim”, spune Ana Siminel.

 

 

 

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …