Moldoveancă, vedetă în China. Gabriela Cojocaru, participări strălucitoare în filmele chinezești

Într-un univers plin de ritm și culoare, Gabriela Cojocaru se remarcă drept un adevărat fulger în peisajul cultural chinezesc. Cu peste două milioane de urmăritori pe TikTok și participări strălucitoare în filmele chinezești, tânăra originară din Republica Moldova este un fenomen în ascensiune.

 

Gabriela Cojocaru a început să danseze încă din adolescență. Aceasta a urmat cursurile unui Colegiu de Coregrafie în Republica Moldova, potrivit jurnal.md.

Născută în raionul Cimișlia, Gabriela face parte dintr-o generație de copii care au crescut fără prezența constantă a părinților, aceștia fiind plecați în străinătate la muncă. Tatăl fetei a plecat peste hotare când aceasta avea doar trei ani.

Când avea vârsta de cinci ani, mama fetei, de asemenea, a plecat peste hotare. Atunci, Gabriela a rămas în grija bunicilor săi, care au fost sursa ei de susținere și inspirație.

Oportunitatea de a pleca în China a apărut în viața Gabrielei în timp ce-şi făcea studiile la Colegiul de Coregrafie. După prima sa experiență în China, a făcut o descoperire semnificativă pentru ea. La început, Gabriela a avut parte de o experiență specială și plină de descoperiri. Ulterior, Gabriela a început să-și desfășoare acolo activitatea ca dansatoare.

Pentru a se integra în cultura chineză, tânăra a înțeles că trebuie să învețe limba localnicilor. Astfel, odată cu studierea limbii chineze, pentru tânără au început să se deschidă noi uși.

Atunci când a descoperit puterea și influența rețelelor de socializare, direcția de activitate a Gabrielei s-a schimbat în mod semnificativ. Astfel, aceasta și-a adaptat strategia și a început să-și construiască o prezență puternică pe TikTok-ul chinezesc.

Pe parcursul călătoriei sale în China, Gabriela și-a extins orizonturile și și-a diversificat abilităţile. Şi-a construit o carieră complexă, ajungând actriță în filmele chinezeşti. Tranziția impresionantă a demonstrat versatilitatea și talentul său artistic.

În China, Gabriela este un ambasador dedicat al țării sale natale, Republica Moldova. Ori de câte ori a avut ocazia, ea a promovat cu mândrie și pasiune frumusețea și cultura de acasă. Prin intermediul rețelelor de socializare, al aparițiilor publice și al colaborărilor artistice, Gabriela a împărtășit cu lumea bogăția tradițiilor și obiceiurilor din Moldova.

Gabriela recunoaște cu sinceritate că Republica Moldova i-a oferit multe daruri fără de preţ, care au influenţat evoluţia sa personală şi profesională, devenind astăzi artista recunoscută în China. Originea sa a fost fundamentul pe care și-a construit pasiunea pentru dans și artă, iar valorile și învățămintele primite în copilărie au fost lumina călăuzitoare în străinătate.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …