La mulți ani, maestre Nicolae Botgros! Dirijorul Orchestrei „Lăutarii” își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Dirijorul Orchestrei Naționale „Lăutarii” , Nicolae Botgros, își sărbătorește astăzi, 25 ianuarie, ziua de naștere. Artistul împlinește 71 de ani.

Felicitări maestre cu ocazia zilei tale de naștere! Astăzi este ziua ta specială iar echipa postului de radio SmileFM Moldova îți adresează cele mai sincere urări de bine.

Îți dorim tot ce e mai bun și frumos în viață — sănătate, fericire, dragoste și succes. Ești dintre acele persoane care fac lumea noastră mai bună și mai specială. Bunătatea și generozitatea ta topesc chiar și cele mai înghețate inimi, iar măiestria ta a cucerit o lume întreagă. Lași mereu o urmă în viața oamenilor și suntem convinși că vei continua să-i inspiri și să le fii călăuză. 

Îți dorim în viața ta să fie cât mai multe momente luminoase și ca fiecare zi nouă să fie o sărbătoare. Îți dorim să poți împărtăși această sărbătoare întotdeauna cu persoane iubitoare și apropiate. Fie ca toate aspirațiile tale să se realizeze, toate visele tale cele mai prețioase să se împlinească și talentul tău legendar să rămână etern! La mulți ani!

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …