La Centrul de Sănătate Hîncești a fost inaugurată o noua secție

Astăzi, în cadrul Centrului de Sănătate Hîncești a fost inaugurată oficial Secția diagnostică funcțională care a fost renovată și dotată în urma unui proiect inițiat de șefa IMSP Centrul de Sănătate Hîncești Lilia Tănase.

 

La eveniment au fost prezenți președintele raionului Hîncești, Iurie Levinschi și vicepreședintele raionului Hîncești Aliona Grigoraș care au salutat și au susținut această inițiativă.

“Mă bucur că în Hîncești s-a deschis această secție, este într-adevăr o necesitate pentru populație și garantăm suportul conducerii în activitatea pe care o faceți”, a spus dl Levinschi.

Secția diagnostică funcțională a fost renovată și dotată cu toate utilajele necesare, inclusiv cu aparat nou de radiografie. Toate fiind  performante și care vor contribui la menținerea sănătății populației.

” Sincere mulțumiri conducerii instituției și autorităților pentru renovarea secției de radiologie, diagnostică funcțională și imagistică. Generozitatea și devotamentul dumneavoastră au adus schimbări semnificative în serviciile medicale și o nouă speranță pentru pacienții noștri și pentru întreaga comunitate “, a spus șefa secției diagnostică funcțională, Svetlana Angel la evenimentul de inaugurare.

La finalul evenimentului Lilia Tănase, șefa IMSP Centrul de Sănătate Hîncești a venit cu un îndemn către cetățeni:

“Dragi oameni din raionul Hîncești, Centrul de Sănătate Hîncești este o instituție Medico-Sanitară în continuă dezvoltare, cu utilaje medicale performante și cu medici profesioniști. Suntem mândri că am realizat acest proiect, și astăzi pacienții noștri pot beneficia și de serviciile oferite de secția diagnostică funcțională. Vă îndemnăm să vă adresați la medic în orice circumstanțe legate de sănătate și să beneficiați de toate serviciile la cel mai înalt nivel, inclusiv de noua secție deschisă astăzi”, a declarat dna Tănase pentru SmileFM.

Vezi si

Alertă globală emisă de OMS: Un medicament care ajută la slăbit este contrafăcut

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis o alertă globală care privește medicamentele Ozempic contrafăcute. …