FC Rapid Cărpineni Junior, Campioana Raională la Fotbal: O Victorie Incontestabilă

FC Rapid Cărpineni Junior, Campioana Raională la Fotbal: O Victorie Incontestabilă de 9-1

Astăzi, comuna Cărpineni strălucește de bucurie, întrucât echipa FC Rapid Cărpineni Junior a reușit să cucerească titlul de campioană raională la fotbal. Într-un meci memorabil și decisiv desfășurat pe terenul din comuna Sărata-Galbenă, r. Hâncești, tinerii fotbaliști au învins cu un scor impresionant echipa din Ciuciuleni, stabilind un rezultat final de 9-1 în favoarea lor.

Golurile spectaculoase au fost autentificate de o prestație colectivă remarcabilă, iar titlul de golgeter al campionatului a fost câștigat de Ionuț Arnăut, care și-a dovedit astfel talentele extraordinare în domeniul fotbalului.

La finalul meciului, atmosfera a fost încărcată de emoție și triumf, întrucât tinerii jucători au fost răsplătiți cu premii, medalii și Cupe, subliniind eforturile și dedicarea lor în parcursul spre victorie.

Această competiție de excepție a fost posibilă datorită implicării deplină a Federației de Fotbal Hâncești, condusă cu pasiune și viziune de către președintele său, domnul Leonid Pascaru. Eforturile constante de organizare și promovare au contribuit la succesul acestei ediții, aducând un plus de prestigiu și competitivitate în fotbalul raional.

Astfel, ziua de astăzi rămâne în memoria comunității Cărpineni ca un moment de glorie și realizare în domeniul sportiv. Felicitări echipei FC Rapid Cărpineni Junior, felicitări lui Ionuț Arnăut pentru performanța excepțională, și mulțumiri Federației de Fotbal Hâncești pentru organizarea impecabilă a acestei competiții de neuitat.

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …