Descoperă Farmecul Iernii: 5 Evenimente Recreative pentru Ziua de 1 Decembrie!

Să întâmpinăm prima zi de iarnă! Cinci evenimente recreative la care îți poți petrece ziua de vineri, 1 decembrie

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru ziua de mâine, diez.md îți sugerează niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce: vizionezi un spectacol, mergi la un concert sau vizitezi o expoziție. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa vineri, 1 decembrie

#1. Orășelul de Crăciun

Cu ocazia primei zile de iarnă, este inaugurat Orășelul de Crăciun. Organizatorii promit o atmosferă magică, multe zâmbete și emoții de neuitat! Bradul împodobit, luminile sclipitoare și muzica festivă vor crea o atmosferă de poveste.

 

Evenimentul se va desfășura mâine, 1 decembrie, cu începere de la ora 17.00. Inaugurarea are loc în scuarul Teatrului Național de Operă şi Balet „Maria Bieșu” din Chișinău.

2. Spectacolul „Pomul vieții”

Spectacolul este povestea tristă a oamenilor calzi, emotivi, temperamentali, care sorbesc cu patimă din cupa suferinţelor. E un spectacol care denunţă defectele societăţii noastre.

Evenimentul se va desfășura mâine, 1 decembrie, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din capitală. Piesa de teatru începe la ora 18.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 70 și 150 de lei.

3. Concertul trupei Snails

Snails va susține în prima zi de iarnă concertul „Pe stil nou și vechi”. Formația vine cu piesele vechi „de cântat cu toată sala”, dar și cu noutăți ce vor fi parte al noului disc. Concertul „Pe stil nou și vechi” este și o bună ocazie de a imortaliza evenimentul într-un videoclip la piesa Cărărușa.

Evenimentul se va desfășura mâine, 1 decembrie, cu începere de la ora 20.00. Concertul va avea loc la centrul Artcor, situat pe strada 31 August 1989 137 din Chișinău. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 300 de lei.

4. O seară de tangou

Clubul de dans Tango Argentino Moldova vă invită la o seară de tango în prima zi de iarnă. Aduceți buna dispoziție, puneți-vă ținutele preferate și pregătiți-vă pantofii.

Evenimentul se va desfășura mâine, 1 decembrie, cu începere de la ora 20.00. Activitatea va avea loc la Salsa House Cafe, situată pe strada Alexandru cel Bun 83 din capitală.

5. Expoziția „Violența împotriva femeilor – pandemie globală a umanităţii”

Lucrările expuse în cadrul expoziției reflectă strategiile de prevenire şi combatere a violenţei împotriva femeilor, raportul de estimare a costurilor violenţei în familie şi a violenţei împotriva femeilor în Moldova. Expoziţia cuprinde circa 70 de documente și este sistematizată în trei compartimente.

Expoziția este deschisă pentru publicul larg până pe 10 decembrie. Lucrările sunt expuse la Biblioteca Națională a Republicii Moldova, situată pe strada 31 August 1989 78 A din Chișinău.

 

 

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …