„Cupa Președintelui” pe stadionul din comuna Sărata Galbenă

Asociația Teritorială de Fotbal din raionul Hîncești a adus entuziasmul și competitivitatea pe terenul de joc, organizând cu succes „Cupa Președintelui” pe stadionul din comuna Sărata Galbenă.

Finala acestui turneu raional, desfășurată pe 20 ianuarie 2024, a fost un eveniment ce a reunit echipe din diverse localități, evidențiind pasiunea pentru fotbal în comunitatea locală. Echipele participante au fost Sărata Galbenă, Buțeni, Hîncești, Mereșeni, Voinescu, Cărpineni, Lăpușna și Bălceana.

La ceremonia de premiere, onoarea a fost împărtășită de distinși invitați, printre care se numără Iurie Levinschi, Președintele raionului Hîncești, Alexandru Golban, reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Pascaru, Preşedintele Asociaţiei Teritoriale de Fotbal din Hînceşti, Ion Harbuz, primarul satului Buțeni, și Lozovoi Mihail, primarul comunei Sărata Galbenă.

Echipele s-au remarcat prin performanțe remarcabile, iar podiumul a fost ocupat astfel:

Sărata Galbenă
Buțeni
Hîncești
Mereșeni

Fiecare echipă a fost răsplătită nu doar cu diplome de participare, ci și cu premii din partea Consiliului Raional, care a fost și principalul sponsor al acestui turneu.

Această ediție a Cupei Președintelui raionului Hîncești n-a fost doar o competiție, ci și o ocazie de consolidare a comunității prin intermediul sportului. Felicităm echipele câștigătoare și organizatorii pentru efortul depus, contribuind la promovarea valorilor sportive în inima raionului Hîncești.Așteptăm cu nerăbdare următoarele evenimente sportive ce vor marca acest an!

Vezi si

În anul 2024-2025 primul și ultimul sunet vor fi în weekend

În anul de învățământ 2024/2025, cursurile vor începe pe 1 septembrie și se vor încheia …