Calătoria Începe cu Siguranță: Recomandări Importante pentru Pasageri la Aeroportul Internațional Chișinău

Aeroportul Internațional Chișinău, recomandă pasagerilor și oaspeților să manifeste prudență la contactarea serviciilor de taxi la plecarea de pe Aeroportul Chișinău.

Referitor la tarifele aplicate, pasagerii au posibilitatea să consulte panourile disponibile în zona sosiri pentru cuantumul orientativ al acestora, întru evitarea suprataxării unei călătorii.

„ Astfel, îndemnăm să vă asigurați că la ieșirea din aeroport, și în perimetrul acestuia, folosiți servicii de taxi autorizate, dotate cu taximetru, cu funcție de măsurare a timpului și a distanței parcurse, calculare automată pe baza tarifelor stabilite și afișarea sumei de plată, iar la finele cursei emiterea obligatorie a unui bon de casă. Vă îndemnăm să vă asigurați că vi se respectă drepturile în calitate de consumator, ” se menționează în comunicatul AIC, scrie tvrmoldova.md

Totodată, AIC atenționează că, operatorul de transport rutier autorizat să presteze servicii în regim de taxi poate staţiona numai în locurile permise în conformitate cu legislaţia în vigoare. Astfel, companiile de taxi care prestează servicii în perimetrul Aeroportului Chișinău, sunt invitate să respecte regulile de circulație rutieră, în caz contrar AIC își rezervă dreptul de a sesiza organele competente Poliția Republicii Moldova și Agenția Națională Transport Auto, pentru a asigura servicii de transport de calitate, circulație fluidă și siguranță pentru toți călătorii.

Vezi si

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să nu iasă din case pe timp de furtună

  ❗️ Rugăm cetățenii să evite ieșirea din casă pe motiv că sunt mulți copaci …