Băutura cu care slăbești 5 kilograme în 3 zile

Slăbești văzând cu ochii / Delicioasă și ușor de preparat, această băutură de casă pentru slăbit, bogată în nutrienți – pătrunjel și suc de lămâie – poate arde calorii și te poate ajuta să scapi de grăsimea încăpățânată de pe burtă.

Oricine încearcă să piardă în greutate ar cunoaște regulile de bază pe care trebuie să le urmeze pentru a scăpa de kilogramele în plus. Poate că sfatul „mănâncă mai puțin, mișcă-te mai mult” este una dintre cele mai comune sugestii de a scăpa de surplusul de kilograme, care ți s-a oferit.

Adevărul este că pierderea grăsimii în plus merge dincolo de a urma o dietă cu restricții calorice. Uneori, lucrurile pe care le faceți în fiecare zi ar putea, de fapt, să vă facă să luați în greutate fără să vă dați seama.

Dar, iată soluția care vă va fi extrem de utilă pentru a elimina acea grăsime încăpățânată de pe burtă: ceai de pătrunjel cu lămâie, o băutură excelentă pentru slăbit făcută în casă!

Delicioasă și ușor de preparat, această băutură pentru pierderea de grăsime – ceai de pătrunjel cu lămâie – a câștigat o popularitate imensă în rândul pasionaților de fitness datorită proprietăților sale de ardere a grăsimilor.

De fapt, persoanele care au încercat această băutură simplă din două ingrediente susțin că au rezultate uimitoare după doar câteva zile de utilizare. Ceaiul de pătrunjel cu lămâie, pe stomacul gol, vă poate ajuta să ardeți calorii și să pierdeți kilograme în mai puțin de o săptămână.

Cum ajută pătrunjelul și lămâia la pierderea în greutate?

Pătrunjelul este foarte sărac în calorii, dar conține multe substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitaminele A, B, C și K și mineralele fier și potasiu. Este bogat în clorofilă, care îmbunătățește detoxifierea și susține pierderea în greutate.

Enzimele din pătrunjel descompun alimentele și eliberează substanțele nutritive din proteinele, grăsimile și carbohidrații pe care îi consumați, îmbunătățind astfel digestia și jucând un rol important pentru detoxifierea organismului.

Slăbești văzând cu ochii

Pătrunjelul ajută la reducerea retenției de apă și a balonării. Leguma este un diuretic natural, care ajută la eliminarea excesului de lichid fără a epuiza organismul de potasiu.

Pătrunjelul ajută, de asemenea, la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, ceea ce poate contribui la protejarea împotriva diabetului, precum și la sprijinirea gestionării greutății pe termen lung.

Carotenoizii din pătrunjel, cum ar fi luteina și zeaxantina, au fost legați de o reducere a riscului de cancer și de o mai bună sănătate a ochilor.

Considerate ca fiind unul dintre cele mai populare citrice acide, mai ales când vine vorba de pierderea kilogramelor, lămâile sunt pline de vitamine, minerale, fitonutrienți și antioxidanți. Ele sunt o sursă excelentă de vitamina C și de acid folic.

Studiile au arătat că, consumul de apă cu lămâie poate stimula metabolismul și vă menține hidratat. Apa cu lămâie este foarte săracă în calorii, poate ajuta, de asemenea, la promovarea sațietății și a plenitudinii, ceea ce poate reduce aportul de calorii și poate contribui la pierderea în greutate.

Rețeta pentru ceai de pătrunjel cu lămâie pentru pierderea în greutate

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente naturale pentru a face această băutură de slăbit în 5 minute.

  • Un buchet de pătrunjel sau aproximativ 60 de grame
  • O lămâie
  • O cană de apă

Cantitatea de ingrediente enumerate aici este pentru o doză.

  • Se toacă pătrunjelul în bucăți mici, de preferință cu ajutorul unui blender.
  • Stoarceți lămâia proaspătă pentru a extrage sucul.
  • Acum, puneți ambele ingrediente în blender.
  • Adăugați apa și amestecați bine.

Băutura de pierdere în greutate cu pătrunjel și suc de lămâie este acum gata de a fi consumată.

Cum și când să consumați ceai de pătrunjel cu lămâie

Pentru a produce o pierdere optimă în greutate, consumați ceai de pătrunjel cu lămâie la prima oră dimineața, imediat ce vă treziți, pe stomacul gol.

Încercați să consumați acestă băutură timp de cinci zile consecutive și veți vedea rezultatele.

Este recomandat să faceți o pauză de 10 zile la terminarea celor 5 zile, iar apoi să reluați dacă aveți nevoie să mai slăbiți.

 

sursa: regional.md 

Vezi si

Cât de des trebuie să facem sport pentru a avea o viață mai bună

Toate celulele umane cer efort zilnic din partea noastră, dacă facem mișcare, vom simți diferența. …